POSISJON

Nord-Norge skal oppfattes som en opplevelsesdestinasjon i verdensklasse! Det er det overordnede målet og retningen for merkevaren vår.

01.12.201711:40 Tore Olsen

Posisjonen skal fortelle hvordan vi ønsker at våre faktiske og potensielle kunder skal oppfatte Nord-Norge sammenlignet med andre reisemål.

Vi ønsker at Nord-Norge skal være kjent for - og oppleves som - en opplevelsesdestinasjon i verdensklasse. Det gjelder både for potensielle kunder og for de som allerede har besøkt landsdelen. Gjennom valget av denne posisjonen anerkjenner vi at meningsfulle opplevelser er gjestenes viktigste «reason to go» og motivasjonsdriver.

Å kunne levere meningsfulle og verdifulle opplevelser til hver enkelt gjest, er essensen i opplevelsesbasert verdiskaping. Med denne posisjonen signaliserer vi at vi ønsker å bli best på å foredle de fantastiske råvarene vi har i Nord-Norge til meningsfylte og transformative opplevelser for gjestene våre. Vi ønsker å bli assosiert med opplevelser i verdensklasse! Det er med andre ord evnen til å levere optimale opplevelser som skal styrke Nord-Norges konkurransefortrinn.

© stock.adobe.com
, click to open in lightbox