Nord-Norge er et godt sted å pleie flokken sin.

Dette er den grønne versjonen av de fem kjernefortellingene i merkevaren Nord-Norge. Dette er ikke én fortelling i seg selv, snarere en retning eller en overskrift for mange ulike fortellinger med det samme budskapet, nemlig "togetherness" eller "Tid i lag". Nedenfor ser du noen eksempler på fortellinger som hører hjemme i denne kategorien.

12.12.201712:16 Ann-Jorid

«Endelig ferie! Endelig vekk fra hverdagen!» Kjenner du igjen følelsen? Men har du noen gang tenkt på hvorfor du egentlig reiser? Er det mest for å være i lag med dem du er glad i? For å dyrke vennskapet i gjengen eller for å glede barna og lufte svigermor? I så fall reiser du trolig for å pleie flokken din, og ikke minst ha satt av tid til det.

Da ønsker du nok også at dere skal ha litt moro underveis. Gjøre noe hyggelig og annerledes sammen, få opplevelser og minner dere kan dele i ettertid. Vår nordligste landsdel er full av plasser og aktiviteter som passer perfekt for denne type reiser.

Vi har alltid flirt og ledd mye i nord, og det mener vi selv er ganske lurt. Arthur Arntzen har sagt det fint; «humoren hjelper folk til den faste troa på at livet har gleden og lyset som mål, ikke tristhet og mørke». Og størst av alle gleder, det tror vi må være gleden ved å være sammen. Derfor dyrker vi den tanken og setter alt inn på at Nord-Norge skal hjelpe dere til å pleie flokken og skape minner for livet.

Ideer til merkevarebyggende historier

  • Historier om "memory makers in Northern Norway" og steder og ting å gjøre som vil hjelpe dere å knytte relasjoner. 
  • Historier om opplevelser som er best å gjøre sammen: vinterfiske med møljefest, surfing med chill i etterkant, vikingdans, fossilplukking eller gps-jakt i Alta etc
  • Historier om små og store ekspedisjoner for små og store reisende. 
  • Historier om de kuleste vennetur ever.
  • Ikke bare historier om produkter og opplevelser, men også om hendelser og lokale historier som peker mot verdien "togetherness".

"Together is a beautiful place to be" :-)

Her kommer det mer!

, click to open in lightbox